Καλωσορίσατε στον συναρπαστικό κόσμο της Morphos, όπου η τέχνη συναντά τη λειτουργικότητα και η ποιότητα σμιλεύεται με πάθος. Συνδυάζοντας 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του επίπλου, η Morphos έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος σε σχεδιασμό και κατασκευή έπιπλων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Η Ιστορία Μας: Υπερτρέχοντας τον Χρόνο

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε την ιστορία μας που ξεκίνησε το 1984. Εδώ και 40 χρόνια, η Morphos διαμορφώνει τον κόσμο της επίπλωσης με καινοτόμες ιδέες και εξαιρετική ποιότητα. Η δέσμευσή μας στην αρτιότητα και την αισθητική έχει καταστήσει τα προϊόντα μας αναγνωρίσιμα και επιθυμητά σε όλη την Ελλάδα.

Η Εγγύηση της Ποιότητας: Πέραν των Συνηθισμένων Προσδοκιών

Στη Morphos, η ποιότητα δεν είναι απλά υπόσχεση – είναι δεσμευτική υποχρέωση. Τα προϊόντα μας διακρίνονται από τον μεταλλικό τους σκελετό, που παρέχει εγγύηση εφόρου ζωής. Καθώς προσφέρουμε πρωτοποριακή ποιότητα, είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια ανθεκτική και αξιόπιστη επίπλωση που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες.

Η Επιτυχία μας: Η Εμπιστοσύνη των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα

Η εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει ολόκληρη η Ελληνική κοινότητα αποτελεί τον μεγαλύτερο πλούτο μας. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που συνεπάγεται αυτή η εμπιστοσύνη και επιδιώκουμε συνεχώς να την δικαιολογήσουμε με κάθε νέα συλλογή και κάθε καινοτόμο σχεδιασμό.

Προς το Μέλλον: Συνεχής Καινοτομία

Στην Morphos, παραμένουμε πιστοί στην αρχική μας αγάπη για τον σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων. Καθοδηγούμαστε από τη φιλοσοφία ότι η καινοτομία είναι το κλειδί για το μέλλον, και είμαστε διαρκώς στην αναζήτηση νέων τρόπων για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στην αγορά.

Εξασφαλίζοντας αντοχή, τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και εξαιρετική άνεση, η Morphos συναρπάζει με τα προϊόντα της που ξεχωρίζουν για την μακροζωία τους. Οι σκελετοί των επίπλων προστατεύονται από υγρασία, διατηρώντας τα μασίφ τμήματά τους ανέπαφα από την υγρασία και αποτρέποντας την καμπυλότητα. Χωρίς τη χρήση επιβλαβών κολλών που μπορεί να περιέχουνται στη σύνδεση του ξύλου, οι σκελετοί είναι περιβαλλοντικά φιλικοί και ανθεκτικοί στον χρόνο, αποφεύγοντας τριγμούς.

Το σκελετοποιείο μας είναι όμοιο με ένα μηχανουργείο συγκόλλησης και άρμοσης μετάλλων, με προτεραιότητα στην ποιότητα παραγωγής. Με μια εξειδικευμένη επεξεργασία γαλβανισμού, παρουσιάζει υδροφοβική συμπεριφορά σε εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ακόμα και κοντά στη θάλασσα.

Για το λόγο αυτό, παρέχουμε εγγύηση εφόρου ζωής στη σκελετοποίηση και την αντοχή των προϊόντων μας.

Το καλύτερο δυνατόν κάθισμα αποτελεί προτεραιότητά μας, επενδύοντας σε μαξιλάρια με ελαστικό, πούπουλο, latex, memory foam ή συνδυασμό αυτών, τα οποία συνοδεύονται από Εγγύηση Εφ’ όρου Ζωής.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας ως έντυπο συνοδεύει κάθε προϊόν της εταιρείας.

Σας καλωσορίζουμε να εξερευνήσετε τη συλλογή μας και να μοιραστείτε μαζί μας το πάθος μας για τον σχεδιασμό και την ποιότητα. Στη Morphos, κάθε κομμάτι είναι μια ιστορία, και θέλουμε να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας με εμάς.

Επικοινωνία